لیو افزود: این موضوع نشان میدهد که موضع بیطرف ما توسط شرکتهای غربی به رسمیت شناخته شده و مورد قبول همه طرفها است.
وی گفت که تمایل مالزی برای پیوستن به بریکس با موقعیت این کشور به عنوان یک کشور مستقل و متعهد به گشایش در همکاری های بین المللی هماهنگ است و سیاست بی طرفی و چندجانبه گرایی بریکس را بیشتر تقویت می کند.
وی انتقادات مبنی بر اینکه درخواست مالزی برای پیوستن به بریکس می تواند به روابط اقتصادی این کشور با کشورهای غربی آسیب برساند را رد کرد و ادامه داد که در سال جاری میلادی ما از سرمایه گذاری های غول های غربی مانند گوگل، اوراکل و آمازون استقبال کردیم.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از خبرگزاری برناما، لیو چین تانگ، افزود: محمد حسن، وزیر امور خارجه مالزی، نامه ای رسمی به ۹ همتای خود در گروه بریکس ارسال و قصد مالزی برای پیوستن به این ائتلاف را تایید کرده است.
لیو خاطرنشان کرد: انور ابراهیم نخست وزیر مالزی تمایل کشورش برای پیوستن به سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) را به عنوان بخشی از تلاش های گسترده تر برای حفظ روابط قوی با همه شرکای تجاری اعلام کرده است.
وی اضافه کرد که عضویت مالزی در بریکس مکمل نقش این کشور در گروه های اقتصادی منطقه ای و بین المللی از جمله آسه آن، همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه (APEC) و سازمان همکاری اسلامی (OIC) خواهد بود.
لیو خاطرنشان کرد: اعضای بریکس مانند برزیل، مصر و امارات متحده عربی نیز سیاست خارجی بی طرفی را دنبال می کنند.
لیو افزود: علاوه بر این، در راستای تعهد مالزی به ترویج دستور کار جنوب جهانی، مشارکت در بریکس بستری برای رسیدگی به مسائل و چالشهای خاص پیش روی کشورهای جنوب جهانی فراهم میکند.